Gezocht: Junior IJsmeester

Ice*Amsterdam is per november op zoek naar een enthousiaste, gezellige, gemotiveerde en leergierige

JUNIOR IJSMEESTER

Schaatsen is niet alleen gezond, maar ook super leuk om te doen! Om deze reden is Ice*Amsterdam op zoek naar een ‘Junior ijsmeester’, die ons onder andere helpt met het inspecteren van de schaatsbaan of deze bijvoorbeeld nog glad genoeg is. Daarnaast bezoek je de sfeervolle kerstmarkt en help je mee om op zoveel mogelijk andere kinderen de ‘Ice*Amsterdam-koorts’ over te brengen en te komen schaatsen. Kortom: jij bent de ster namens Ice*Amsterdam voor alle kinderen uit Amsterdam!

Wat zoeken wij?
– Jongen of meisje tussen de 8 en 16 jaar
– Enthousiast en leergierig
– Een echte schaatsliefhebber
– Inwoner van Amsterdam
– Liefde voor de stad Amsterdam

Enthousiast geworden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij jou?
Een gaaf, winters podium om aan te kunnen tonen dat jij de beste ‘Junior IJsmeester’ van Amsterdam bent. Je maakt officieel onderdeel uit van het Ice*Amsterdam promotieteam en je krijgt de kans om als razende reporter verslag te maken van alle winterse gebeurtenissen. Je maakt leuke foto’s en filmpjes om te delen en zorgt er samen met ons voor dat we zoveel mogelijk Amsterdamse kinderen kennis laten maken met schaatsen. Natuurlijk moet je er dan wel op en top bijlopen en daarom ontvang je van ons een echte Ice*Amsterdam jas.

WIN!
Wordt jij onze ‘Junior IJsmeester’? Dan win je een weekend/midweek weg voor 4 personen bij een TopParken vakantiepark naar keuze!

Hoe doe je mee?
Stuur vóór 10 december je motivatiefilmpje naar communicatie@iceamsterdam.nl waarin je uitlegt waarom jij de beste kandidaat voor deze leuke functie bent. Hieruit worden 3 inzendingen genomineerd en op 14 december zal de winnaar bekend worden gemaakt. Vraag natuurlijk wel eerst toestemming bij je ouders!

Ice*Amsterdam wordt georganiseerd door

NL
Nederlands English