Fun Curling bij Ice*Amsterdam!
Curling lijkt misschien saai, maar met onze Fun Curling competitie geven we er een hoog Fun gehalte aan. Niet te serieus, maar gewoon samen een leuke competitie spelen. Na een korte introductie gaan we van start. Het is de bedoeling om de steen zo dicht mogelijk bij de puck te plaatsen en natuurlijk komt iedereen aan de beurt. De teams krijgen eerst wat technische oefeningen om het allemaal onder de knie te krijgen. Daarna gaat het grote spel echt beginnen. Het winnende team wint een leuke prijs. Ben jij straks het winnende Fun Curling kampioen?

Deze activiteit kan in combinatie worden gedaan met een wisselprogramma:

Human Icebowling: iemand neemt plaats op de slee, de bowlingkegels staan al klaar. Het team duwt de slee richting de kegels. Maakt jouw team de meeste strikes?

Human Curling op een rubberband: het team probeert met de band, met daarop een persoon, zoveel mogelijk punten te scoren door de band zo dicht mogelijk bij de puck te plaatsen. Het is ook mogelijk de banden van het andere team weg te stoten, net als bij echt curlen.

Reserveren is verplicht!
Op onze site staat onder info & boeken een invulformulier. Nadat deze is ingevuld komt die in het systeem van Be There Events en wordt er contact met je opgenomen.

Prijzen Fun Curling

Prijs
Fun Curling 10 tot 25 personen € 28.50 p.p.
Fun Curling 25 tot 50 personen € 25,50 p.p.
Fun Curling 50 of meer personen € 23,50 p.p.

Bovenstaande benoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Zie www.bethereevents.nl voor meer informatie over prijzen en mogelijkheden.

Let op! Deze activiteit is niet geschikt voor kinderpartijtjes.