Hollandse ijsspelen bij Ice*Amsterdam!
Beleef onze unieke Hollandse ijsspelen op de meest Hollandse ijsbaan in Amsterdam. De Hollandse ijsspelen bestaan uit de volgende spellen die in een roulatie en/of wisselprogramma uitgevoerd kunnen worden:

Human Icebowling: neem een slee, een persoon en een tiental kegels. Plaats de menselijke torpedo op de slee en vuur haar of hem af richting de kegels! Maakt jouw team de strike?

Human Curling: curling zoals iedereen het kent, maar dan met een persoon op een rubbereband. Welk team duwt de band het dichtst bij de puck en wint?

Prikslee race: probeer zo snel mogelijk een parcours af te leggen over het ijs met een Oer-Hollandsche prikslee. We doen één tegen één duels tussen de verschillende teams. Hou je slee recht, maak zoveel mogelijk snelheid, en let op je techniek in de bocht, dan win je dit onderdeel zeker!

Jeu d’Ice: de populaire Franse volkssport, maar dan in een nieuw jasje, op het ijs! Je neemt een speciale Jeu d’Ice veger en pucks in diverse kleuren. De afslag van de but volgt waarna de strijd losbarst. Het is de bedoeling de pucks van jouw team zo dicht mogelijk bij de but te krijgen.

Fun Curling: curling zoals je het kent, maar dan met een leuke twist en een kleine competitie.

Reserveren is verplicht!
Op de website staat onder info & boeken een invulformulier. Nadat deze is ingevuld komt die in het systeem van Be There Events en wordt er contact met je opgenomen.

Prijzen Party on Ice

Prijs
Party on Ice 10 tot 25 personen € 28.50 p.p.
Party on Ice 25 tot 50 personen € 25,50 p.p.
Party on Ice 50 of meer personen € 23,50 p.p.

Bovenstaande benoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Zie www.bethereevents.nl voor meer informatie over prijzen en mogelijkheden.

Let op! Deze activiteit is niet geschikt voor kinderpartijtjes.