Het laatste nieuws van de dag, dat bespreek je natuurlijk als eerste in Brasserie Het Parool gelegen in hartje Amsterdam. In dit gezellige café op het Museumplein geniet je samen met vrienden of familie van heerlijke winterse gerechten en warme dranken. Terwijl je je handen warmt, heb je een uniek uitzicht op de schaatsbaan en de levendigheid van het Museumplein. Bespreek de krantenkoppen en geniet van onze oud-Hollandse Pannenkoeken, heerlijke winterse soepen of een ambachtelijke kaasfondue. Daarnaast biedt Brasserie Het Parool de perfecte uitvalsbasis voor een zakenafspraak, onder het genot van een lekker kopje vers gebrande koffie of drink een warme Chocomel samen met je collega’s.

Als je uit Brasserie Het Parool stapt, ben jij als eerste volledig op de hoogte van al het laatste nieuws en volledig ondergedompeld in de winterse sferen van Ice*Amsterdam.

Bekijk menukaart

Arrangementen

Heb jij wat te vieren of kom je gezellig met een grote groep? Laat het ons weten, dan stellen we graag wat voor je samen. Met keuze uit diverse arrangementen is er voor ieder wat wils. Van een bourgondisch arrangement tot borrelhapjes. De keus is aan jou, en dat alles inclusief schaatsentree en schaatshuur!

Bekijk onze arrangementen