De mooiste winterbeleving van Nederland bevindt zich op het Museumplein. Meer dan 100 jaar geleden schaatste Amsterdammers al op deze locatie. Deze aloude schaatstraditie zet Ice*Amsterdam met liefde voort. Wie van jouw vrienden heeft nog nooit over de Amsterdamse grachten geschaatst en zou je echt eens willen uitdagen om onder onze ‘Magere Brug’ door te schaatsen? Kom jij jouw schaatskunsten tonen, ben jij de snelste uit de klas of kom je genieten van de heerlijke knusse sfeer? Onze 1400m2 grote schaatsbaan is de perfecte uitvalsbasis om samen met je familieleden, vrienden, collega’s te genieten van de ultieme wintersfeer.

Laat je eigen schaatsen slijpen!
Ben jij al helemaal klaar voor de winter, maar je schaatsen nog niet? Op zondagmiddag van 12:00 tot 15:00 en op woensdagmiddag van 12:00 tot 18:00 kun je je eigen schaatsen laten slijpen voor slechts € 8,50! Zo glijd je weer soepel het ijs over.

Een ticket voor het slijpen van je schaatsen is te koop aan de kassa. Lever je schaatsen en het ticket in bij de schaatsverhuur en je schaatsen worden direct geslepen!