Mogelijkheden

Als sponsor van Ice*Amsterdam zijn er vele mogelijkheden om jouw merk onder de aandacht te brengen bij een grote doelgroep. Creëer een fotopunt voor bezoekers die jouw merk delen via social media, laat jouw logo terugkomen op de tickets, flyers en andere communicatie rondom het evenement of maak de ijsbeleving voor bezoekers nóg completer door middel van een leuke gadget.

Maar je krijgt er als sponsor natuurlijk ook wat voor terug. Trakteer je werknemers op een exclusieve middag of avond bij de mooiste winterbeleving van Amsterdam vol met leuke activiteiten en lekkere hapjes of organiseer een netwerkborrel voor partijen die jij graag wilt bedanken voor de samenwerkingen door het jaar heen.

Sponsormogelijkheden

We hebben de mogelijkheden voor sponsoring ondergebracht in 4 verschillende pakketten. Prinsengracht, Keizergracht, Herengracht en Singel. Bekijk onderstaand de mogelijkheden.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Stuur een mail naar sales@iceamsterdam.nl zodat we contact met je op kunnen nemen om te kijken naar de mogelijkheden.