Silent Disco on Ice!

Op donderdag- en zaterdagavonden van 19:00 – 22:00 uur

Jezelf helemaal laten gaan op het ijs met geweldige beats tijdens Silent Disco on Ice! Elke donderdag- en zaterdagavond van 19:00 tot 22:00 uur is ‘Silent Disco on Ice!’ te vinden op en naast de schaatsbaan van Ice*Amsterdam. Al schaatsend dansen op de leukste hits, of gezellig langs de kant met een lekker drankje?

Tijdens de ‘Silent Disco on Ice!‘ geniet je van de winterse sfeer op het Museumplein. Dit alles met het prachtige Rijksmuseum op de achtergrond en niemand die je kan horen, of kunnen zij dat wel? ‘Silent Disco on Ice!’ is het unieke avondje uit met vrienden en/of familie. Maak je vrienden en familie jaloers met de gaafste foto’s van de replica van de magere brug, ijsplezier gegarandeerd! Silent Disco koptelefoon tickets zijn te koop in onze online Silent Disco ticketshop. Let op losse schaatsentree en schaatsentree met huur zijn hier niet bij inbegrepen en dienen in onze reguliere ticketshop te worden gekocht.

Op 15 en 31 December 2022 zullen er geen ‘Silent Disco on Ice!’ edities plaatsvinden.

 

Wat is er nog meer te doen?

Woensdag 14 december tot en met maandag 26 december 2022

Ice*Village

Kom lekker eten, drinken, (kerst)shoppen of gewoon voor de gezelligheid naar dé wintermarkt van Nederland. Ice*Village is voor alle leeftijden gratis te bezoeken. Van woensdag 14 december tot en met maandag 26 december 2022 vind je de meest originele kerstcadeaus op de wintermarkt bij de schaatsbaan op het Museumplein.